Patricia Miltenburg

Patricia studeerde in 2000 af aan de HES in Rotterdam in de studierichting Management, Economie en Recht. Na haar studie startte zij haar loopbaan bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman&Wakefield, in de regio West-Brabant. In de afgelopen 17 jaar heeft zij ruime ervaring opgedaan in het commercieel vastgoed en kan zij zich met recht een allround vastgoedadviseur noemen.

De afgelopen jaren was Patricia met name actief op het gebied van Logistiek Vastgoed. In haar laatste functie als Associate Director binnen het logistics team, was zij betrokken bij tal van grootschalige transacties in de regio Zuid-West Nederland.

Het acquireren van opdrachten, het leggen van nieuwe contacten, alsmede het initiëren van ontwikkelingen en het begeleiden van transacties behoorden tot haar takenpakket. Patricia is gewend om te werken met corporate opdrachtgevers, binnen- en buitenlandse vastgoedinvesteerders en projectontwikkelaars, alsmede met vermogende particuliere beleggers.

“Bij mij gaat het om de relatie. Vertrouwen hebben in elkaar en mooie transacties sluiten door samen te werken, daar krijg ik energie van. Ik kan wellicht bescheiden overkomen, maar ik ben voortdurend alert en altijd op zoek naar opportunities. Door makkelijk verbanden te leggen en informatie te koppelen, weet ik snel goede resultaten te boeken.”

Lid van: Nederland distributieland, VNO NCW.

patricia@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 59 85 52
Linkedin

Persoonlijk kennismaken? Graag!

Neem gerust contact op.