Over ons

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ is een initiatief van Patricia Miltenburg en Léon de Lobel. Twee personen die sinds 2000 al samenwerken en daardoor goed op elkaar zijn ingespeeld en waarbij vertrouwen centraal staat. Ieder heeft zijn eigen expertise, twee persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen. De combinatie zorgt voor de sterke basis van ons kantoor. Medio 2018 is door de groeiende opdrachtenportefeuille het team uitgebreid met Nathan van der Giessen. Met zijn jarenlange ervaring in het vastgoed en kennis van het werkgebied, een welkome aanvulling.

Patricia Miltenburg - Partner

“Bij mij gaat het om de relatie. Vertrouwen hebben in elkaar en mooie transacties sluiten door samen te werken, daar krijg ik energie van. Ik kan wellicht bescheiden overkomen, maar ik ben voortdurend alert en altijd op zoek naar opportunity’s. Door makkelijk verbanden te leggen en informatie te koppelen, weet ik snel goede resultaten te boeken.”

Persoonlijk kennismaken? Graag!

Léon de Lobel RM/RT – Partner

“Ik ben betrokken, gedreven en integer. Daarnaast ben ik een echte team player. Door mijn open manier van communiceren breng ik sfeer in de deal. Het contact met u als klant staat wat mij betreft centraal. Met mijn schat aan kennis en ervaring in de regio’s Breda en Rotterdam ben ik met genoegen uw ‘real estate expert’ in het gebied Zuid-West Nederland.”

Persoonlijk kennismaken? Graag!

Nathan van der Giessen RM/RT - Senior Real Estate Advisor

“Ik houd van een ”no nonsense” aanpak. Geen wollige verhalen of tijd verliezen. Doortastend, creatief en op een vriendelijke wijze samen de schouders eronder. Ik vind het een uitdaging om de casus grondig te bestuderen en te sturen op details waarbij het realiseren van mooie transacties centraal staat. Met mijn allround kennis en ervaring sta ik u graag terzijde bij uw huisvestigingsvraagstukken.”

 

 

 

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op!

patricia@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 59 85 52
Linkedin Instagram

leon@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 29 69 59
Linkedin  Twitter  Facebook  Instagram

nathan@delobelpartners.nl
+31(6) 15 57 77 46
Linkedin Instagram

 

Instagram