Over ons

Aangenaam! Wij vormen het team van De Lobel & Partners. Met een historie die ligt bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman & Wakefield, startten Patricia Miltenburg en Léon de Lobel in 2017 een eigen vastgoedadvies-kantoor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Met ons krachtige netwerk, onze vergaande kennis en ons nooit aflatende enthousiasme, denken we graag met u mee. Wat is uw vastgoedvraagstuk?

Partner

“Voor mij draait het primair om de relatie. Vertrouwen hebben in elkaar en mooie transacties sluiten door slim samen te werken. Wat mij betreft is een transactie pas geslaagd als partijen tevreden zijn met het behaalde resultaat. Ik kan wellicht bescheiden overkomen, maar ik ben voortdurend alert en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Ik ben ruim 20 jaar actief in het vastgoed, leg makkelijk verbanden en weet op de juiste wijze vraag en aanbod aan elkaar te koppelen."

Partner

“Betrokken, gedreven en integer. Zo word ik vaak omschreven. Daarnaast ben ik een echte team player. Door mijn open manier van communiceren breng ik sfeer in de deal. Het contact met u als klant staat voor mij centraal. Met ruim 25 jaar ervaring als vastgoedadviseur, maar zeker ook nu vanuit de rol als ondernemer, ben ik met genoegen uw ‘real estate expert'."

Partner

"Ik sta voor kwaliteit en integriteit, voor mij de basis van een langdurige relatie. Mijn jarenlange ervaring stelt mij in staat om complexe(re) vastgoedvraagstukken gemakkelijk te ontleden en meerwaarde te creëren door risico’s en kansen te duiden en te kwantificeren. Ik word dan ook vaak omschreven als iemand die in zijn analyses scherp, uitgesproken en reëel is.

Senior Real Estate Consultant

"Het mooiste aan mijn werk? Toegevoegde waarde leveren. Door altijd die extra stap te zetten richting het gewenste resultaat. De afgelopen vijf jaar heb ik mij ontwikkeld tot betrokken adviseur met een persoonlijke benadering. Ik vertel u dan ook graag hoe wij onze meerwaarde kunnen inzetten bij uw vastgoedvraagstuk."

Real Estate Consultant

"Vastgoed is mij met de paplepel ingegoten. Na mijn studie Vastgoed & Makelaardij heb ik o.a. ervaring opgedaan in vastgoedbeheer en woningmakelaardij maar bedrijfsmatig vastgoed voelt als thuiskomen. Mijn netwerk benutten en contacten leggen die ergens toe leiden, dat is waar ik enthousiast van word en energie van krijg. Relaties omschrijven mij als creatief en enthousiast, met de Rotterdamse mentaliteit."

Real Estate Consultant

“Vaak word ik omschreven als enthousiast, leergierig en een echte sfeermaker. Ik krijg energie van het verbinden van mensen, met als doel samen het allerbeste resultaat te bereiken voor uw vastgoedvraagstuk. Met mijn kritische blik zit ik bovenop de actuele marktontwikkelingen met een sterke focus op de toekomst.”

Junior Valuer

“Als junior taxateur ben ik gedreven om mijn analytische vaardigheden in te zetten voor nauwkeurige vastgoedtaxaties. Met een passie voor markttrends en een scherp oog voor detail, streef ik ernaar om waarde toe te voegen aan het taxatieproces en mijn kennis verder te ontwikkelen op het gebied van commercieel vastgoed. “

Commercial Assistant

"Ik heb al heel wat jaren ervaring als assistent in het BOG. Daarnaast breng ik enthousiasme en betrokkenheid. Patricia en Léon ken ik al heel lang. Het is dan ook fijn om weer met hen samen te werken. Ons team bestaat uit creatieve en gedreven professionals. Samen gaan we voor het beste resultaat, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze eigen werkomgeving."

Neem contact met ons op

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

Neem contact op