Over ons

De Lobel & Partners – real estate experts is een initiatief van Patricia Miltenburg en Léon de Lobel. Al sinds 2000 werken zij nauw samen, waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Vertrouwen staat daarbij centraal. Ieder heeft haar of zijn eigen expertise en het zijn twee persoonlijkheden die elkaar perfect aanvullen. Deze combinatie zorgt voor de sterke basis van het kantoor.

Ons kantoor is gestart in 2017 en is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van commercieel vastgoed. Inmiddels werken wij met een team van 6 professionals. Wij houden van korte lijntjes en snel schakelen. De kennis en ervaring is van topniveau, iets waar wij continue in investeren. Daarnaast zijn we allemaal team players, zowel onderling als met onze opdrachtgevers. Samen streven we op onze eigen en betrokken wijze naar het beste resultaat voor uw vastgoedvraagstukken.


Patricia Miltenburg - Partner

“Bij mij gaat het om de relatie. Vertrouwen hebben in elkaar en mooie transacties sluiten door samen te werken. Daar krijg ik energie van. Ik kan wellicht bescheiden overkomen, maar ik ben voortdurend alert en altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Door makkelijk verbanden te leggen en informatie te koppelen, weet ik snel goede resultaten te boeken.”

Persoonlijk kennismaken? Graag!

Léon de Lobel RM/RT - Partner

“Betrokken, gedreven en integer. Zo word ik vaak omschreven. Daarnaast ben ik een echte team player. Door mijn open manier van communiceren breng ik sfeer in de deal. Het contact met u als klant staat voor mij centraal. Met mijn schat aan kennis en ervaring in de regio’s Breda en Rotterdam ben ik met genoegen uw ‘real estate expert’ in het gebied Zuid-West Nederland.”

Persoonlijk kennismaken? Graag!

drs. Kim van Sluijs MRICS / RT - Partner

“Ik bijt me graag vast in vastgoedvraagstukken, waarbij ik open sta voor nieuwe inzichten en altijd koers op een mooi eindresultaat. Ik word vaak omschreven als iemand die in zijn analyses scherp, uitgesproken en reëel is. Hoofd- en bijzaken scheid ik daarbij gemakkelijk van elkaar, zonder de details uit het oog te verliezen. Vertrouwen vind ik heel belangrijk, het vormt bij mij de basis voor een goede samenwerking.“

Nathan van der Giessen RM/RT - Senior Real Estate Consultant

“Een ”no nonsense” aanpak, die past bij mij. Geen wollige verhalen of omslachtige bewegingen waardoor je alleen maar tijd verliest. Doortastend, creatief en op een vriendelijke wijze samen de schouders eronder. Ik vind het een uitdaging om de casus grondig te bestuderen en te sturen op details waarbij het realiseren van mooie transacties centraal staat. Met mijn allround kennis en ervaring sta ik u graag terzijde bij uw huisvestigingsvraagstukken.”

Robbert van Oers RT - Real Estate Consultant

“Die extra stap te zetten om gezamenlijk tot mooie resultaten te komen, daar krijg ik enorm veel energie van! Ik word omschreven als een betrokken adviseur, met oog voor detail en soms kritisch, maar nooit zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Dit laatste zet ik graag kracht bij door u uit te nodigen voor een kennismaking.”

Marieke Roosen - Commercieel Assistente

“ Enthousiast, gedreven en eerlijk met een open communicatiestijl, dat omschrijft wie ik ben. Met een brede achtergrond in management support en internationale ervaring, zorg ik ervoor dat alles achter de schermen soepel loopt, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. De dynamische sfeer en de afwisselende werkzaamheden, maken dat ik me als een vis in het water voel in deze functie.”

 

 

 

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op!

patricia@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 59 85 52
Linkedin Instagram

leon@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 29 69 59
Linkedin  Twitter  Facebook  Instagram

nathan@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 57 77 46
Linkedin Instagram

robbert@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 57 88 15
Linkedin

kim@delobelpartners.nl
+31 (6) 27 19 76 10
Linkedin