Agency

De markt voor commercieel vastgoed is conjunctuurgevoelig. Het verhuren en verkopen van dit type vastgoed was de afgelopen jaren geen sinecure. Een heldere aanpak en juiste focus zijn in onze optiek essentieel voor een bevredigend resultaat.  

Of het nu gaat om verhuur of verkoop, wij helpen u bij het vermarkten van uw vastgoed. Wij zijn optimaal op de hoogte van het product, de marktontwikkelingen en uw doelgroep. Daarnaast dragen onze creativiteit en doorzettingsvermogen bij aan onze succesformule. Wij werken niet vóór u, maar mét u. Door goed naar elkaar te luisteren houden we ons doel voor ogen en halen we het maximale uit elk traject.

Geen pand is hetzelfde. Het gaat niet zozeer om de bakstenen, maar om de mensen die er verblijven. Wat zoeken die en wat zijn hun wensen? Daarop inspelen is belangrijk. Dit in combinatie met onze regionale verankering, gedetailleerde kennis van de lokale en regionale markten, jarenlange ervaring (lokaal, regionaal, landelijk en internationaal) en ons uitgebreide netwerk maakt dat wij ons overtuigend onderscheiden van onze concurrenten.

In tegenstelling tot veel andere adviseurs durven wij keuzes te maken binnen onze aanbodportefeuille. Hierdoor blijft onze focus gegarandeerd en voorkomen wij belangenverstrengeling.

Meer weten over onze visie en aanpak ten aanzien van de verhuur of verkoop van uw vastgoed?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk het hier