Léon de Lobel

Na wat omzwervingen, onder andere in het buitenland, startte Léon in 1994 zijn carrière in het Vastgoed. Ruim 23 jaar was hij bij DTZ Zadelhoff, het huidige Cushman & Wakefield, actief binnen verschillende disciplines. Op het kantoor in Breda groeide hij door van assistent makelaar tot directeur en werd hij in 1997 beëdigd tot taxateur. De laatste jaren was hij actief als directeur vanuit het kantoor in Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling agency offices.

Stevig track record

In zijn carrière was Léon betrokken bij uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Denk hierbij aan advies bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed en bemiddeling bij verhuur of verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en logistiek. Ook in de verkoop van winkelpanden en op het vlak van woningbeleggingen en het begeleiden van transformaties heeft Léon een stevig track record.

Uiteenlopende rollen

Door de uiteenlopende rollen die hij in de afgelopen decennia heeft vervuld is hij gewend om te werken met ondernemers, institutionele- en particuliere beleggers, overheden, de publieke sector en internationale corporates. Léon is dé sparring partner in commercieel vastgoed!

Sfeer in de deal

Léon: “Betrokken, gedreven en integer. Zo word ik vaak omschreven. Daarnaast ben ik een echte team player. Door mijn open manier van communiceren breng ik sfeer in de deal. Het contact met u als klant staat voor mij centraal. Met mijn schat aan kennis en ervaring in de regio’s Breda en Rotterdam ben ik met genoegen uw ‘real estate expert’ in het gebied Zuid-West Nederland.”

Lid van: Plein 11, VNO NCW, Oude Maas.

leon@delobelpartners.nl
+31 (6) 15 29 69 59
Linkedin  Twitter  Facebook  Instagram

Persoonlijk kennismaken? Graag!

Neem gerust contact op