Workspot | Kantoorruimte Millenniumtoren | Rotterdam

Workspot – operator van flexibele kantooroplossingen – en Millennium Tower (Rotterdam) B.V., onderdeel van PPF real estate, hebben een huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw “Millenniumtoren”, gelegen aan het Weena 690 te Rotterdam.

Workspot huurt 959 m² kantoorruimte op de 16e verdieping van het gebouw en opent hiermee haar 14e vestiging. Het bedrijf is een office concept dat in een moderne omgeving flexibele kantooroplossingen aanbiedt voor kleiner kantoorgebruikers. Naast kantoorruimten, al dan niet gemeubileerd, beschikt deze locatie over een sociaal hart om de ontmoeting tussen de gebruikers en relaties te faciliteren. Eind september opent het bedrijf de deuren van deze nieuwe locatie in het Rotterdam Central District.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners ‘real estate experts’ brachten deze transactie in collegiale samenwerking tot stand voor Workspot. NL asset management verzorgt het asset management voor het markante object. De verhuur van de Millenniumtoren is in handen van JLL en Cushman & Wakefield. Voor verhuur zijn de 15e en 26e verdieping beschikbaar.