Winkelcentrum | Belegging | Oosterhout |

QX Real Estate heeft overeenstemming bereikt met Shopping Centre Oosterhout B.V. voor de aankoop van Winkelcentrum Bouwlingplein in Oosterhout.

Het winkelcentrum is gelegen in het centrum van Oosterhout en omvat 7.678 vierkante meter winkelruimte, 250 parkeerplaatsen en 14 appartementen. Het vastgoed is recent duurzaam gerenoveerd en gerevitaliseerd waardoor een fraai winkelcentrum met energie A labels is ontstaan. Huurders van de winkelruimtes zijn onder andere Jumbo, ABN-Amro en Bristol.

Het winkelcentrum wordt ondergebracht in QX Vastgoedfonds XV. De strategie van dit vastgoedfonds is om langdurig rendement te behalen uit de verhuur van de winkelruimtes, de kantoren en de appartementen. De activiteiten van QX Real Estate zijn gericht op het ontwikkelen van vastgoed en het beleggen van vermogen voor Private Equity. Onze investeringen omvatten zowel commercieel vastgoed, woningen als zorgvastgoed.

Shopping Centre Oosterhout B.V. werd geadviseerd door Retail Capital en Next Advocaten . De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde bij de verwerving QX Real Estate . De juridische begeleiding werd verzorgd door Albicher Notariaat uit Breda.