Westpoort Vastgoed | Whitevison | kantoorruimte Breda

Westpoort Vastgoed en Whitevison sluiten huurovereenkomst voor kantoor ‘Horizon’ in Breda

WhiteVision heeft circa 725 m2 kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen gehuurd in kantoorgebouw Horizon aan de Lage Mosten 49-57 te Breda.

‘Horizon’ is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de rijksweg A16 en noordelijke rondweg van Breda en biedt diverse faciliteiten zoals o.a. een bemande receptie, coffee corner met lounge, vergaderfaciliteiten en flexplekken. In het gebouw zijn gerenommeerde bedrijven gehuisvest zoals PWC, Züblin en Regus. Met de komst van WhiteVision is er nog slechts 1 etage beschikbaar voor verhuur met een parkeernorm van 1:30.

WhiteVision, opgericht in 2005, helpt organisaties makkelijker én prettiger werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’, collegiaal met internationaal vastgoedadviseur Cushman &Wakefield belast met de verhuur, realiseerde deze transactie namens de verhuurder een particuliere belegger.