Verhuurd | warehouse | Treeport Breda/Rijsbergen

Namens onze opdrachtgever Poppelaars Properties B.V.  hebben wij bemiddeld bij de verhuur van de nieuwbouwontwikkeling op bedrijventerrein Treeport in Breda/Rijsbergen.

Per 1 april 2024 neemt Kennis Transport & Logistics een warehouse van ruim 10.550 m² in gebruik ter uitbreiding van haar bestaande activiteiten. Met de verhuur van dit warehouse gelegen aan Treeport 301 is de totale ontwikkeling van ruim 33.000 m² geheel verhuurd.

Kennis Transport & Logistics heeft haar roots in de gemeente Zundert, waar zij ruim 90 jaar geleden zijn gestart met vervoer van groente en fruit in de regio. In de loop der jaren is Kennis gegroeid tot full-service logistiek dienstverlener met transportzendingen door heel Europa en ruim 45.000 m² aan opslagruimte op de grens Nederland/België. De nieuwe locatie is dan ook strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van haar huidige locaties. Bedrijventerrein Treeport ligt op een steenworp afstand van de belangrijke snelwegen A16, A58 en A27 en biedt directe toegang tot de havens van Antwerpen en Rotterdam. Met de huur van deze ruime faciliteit is Kennis Transport & Logistics goed gepositioneerd om hun ‘First Class’-dienstverlening komende jaren verder te optimaliseren.

De Lobel & Partners – real estate experts realiseerde de transactie namens een Poppelaars Properties B.V.