Verhuurd | 11.000 m² | Monta-WDP | Oosterhout

Monta https://monta.nl/ opent tweede vestiging in Oosterhout.

Namens onze opdrachtgever WDP https://www.wdp.eu/nl hebben wij De Lobel & Partners – real estate experts bemiddeld bij de verhuur van de Denariusstraat 15D in Oosterhout.

Recent heeft E-fulfilmentspecialist Monta haar intrek genomen in het warehouse van in totaal ruim 11.000 m². Monta zal de locatie aanwenden ter uitbreiding van haar fulfilmentactiviteiten, met de focus op grotere producten zoals airco’s en parasols. Het pand is gebouwd in 2017 en is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen, welke meer energie opwekken dan door Monta wordt verbruikt.

Monta is het snelst groeiende e-commerce bedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1.500 webwinkels. Op fulfilmentvlak werkt Monta vanuit 14 zelfstandige e-commerce warehouses en verzorgen zij de verwerking en bezorging van online orders wereldwijd.

WDP ontwikkelt en investeert in logistiek vastgoed (opslagruimten en kantoren). WDP heeft meer dan 6 miljoen m² panden in portefeuille, verdeeld over circa 270 sites op logistieke knooppunten voor opslag en distributie in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Roemenië.”