Verhuurd | Trekpot 2A | Breda

Van Ravels Project Services breidt uit in Breda

Namens onze opdrachtgever Sagax hebben wij bemiddeld bij de verhuur van de Trekpot 2A in Breda. Per 1 april neemt Van Ravels Project Services de bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van 1.106 m², alsmede een buitenterrein van 200 m², in gebruik. Van Ravels gebruikt deze locatie voor de uitbreiding van haar opslagcapaciteit vanwege de snelle groei die zij de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en verwacht door te blijven maken.

Van Ravels Project Services is expert in het professioneel inrichten van complete slaap- en woonlocaties voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder evenement- en festivalorganisatoren, overheid, uitzendbureaus en partijen voor huisvesting van arbeidsmigranten. Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 751 objecten met een vloeroppervlakte van 3.895.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

Wij bedanken onze opdrachtgever voor de prettige samenwerking en wensen Van Ravels Project Services veel succes op haar nieuwe locatie!

De Lobel & Partners realiseerde de transactie namens Sagax en was collegiaal met EQ Real Estate en Van der Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars verantwoordelijk voor de verhuur.