Verhuurd | 44.000 m² | Roosendaal Logistics Center |

Eind 2021 hebben respectievelijk Berlin Packaging Netherlands B.V. en JCL Logistics Benelux B.V. hun intrek genomen in Roosendaal Logistics Center, een nieuwbouwontwikkeling van KKR-Mirastar. Roosendaal Logistics Center bestaat uit twee DC’s ter grootte van in totaal 44.000 m². Door de komst van beide partijen is Roosendaal Logistics Center kort na oplevering volledig verhuurd!

Partijen hebben bewust voor de locatie op bedrijventerrein Majoppeveld gekozen omdat RLC alle faciliteiten biedt om klantspecifieke logistieke oplossingen aan hun klanten te kunnen bieden. Het heeft voldoende ruimte voor verdere groei en een perfecte ligging. Niet alleen dicht bij de autosnelweg en opdrachtgevers, maar ook als het gaat om reisafstand voor medewerkers. Het pand is bovendien BREEAM-gecertificeerd en sluit daarmee perfect aan op de duurzaamheidsambities van beide huurders.

Namens KKR-Mirastar  https://mirastar.eu/ hebben de De Lobel & Partners – real estate experts – en CBRE in collegiale samenwerking de verhuur begeleid.