Verhuurd | Logistieke ontwikkeling | DNA | Treeport Rijsbergen

Recent is gestart met de bouw van een nieuw distributiecomplex voor DNA United Forwarders (DNA) aan de Treeport te Rijsbergen op het gelijknamige bedrijvenpark Treeport.  

Het te realiseren object bestaat uit twee units. Circa 14.000 m² warehouse, circa 1.170 m² mezzanine en circa 700 m² kantoorruimte is langjarig door DNA gehuurd. Zij zullen op deze plek de activiteiten die thans over meerdere locaties zijn verdeeld concentreren. DNA is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een middelgroot expeditiebedrijf. Zij verzorgen totaal oplossingen vanaf het verzorgen van transporten vanuit de gehele wereld (land/zee/lucht) tot inklaringen, trucking, warehousing en alle overige handling.

Binnen deze ontwikkeling is nog circa 5.000 m² warehouse, circa 450 m² mezzanine en circa 200 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Oplevering staat gepland voor 1e kwartaal 2023. Bij de realisatie speelt duurzaamheid een belangrijke rol in lijn met de ambities van het parkmanagement van Treeport.

Dudok Real Estate is de ontwikkelaar van het gebouw en Bouwbedrijf Vrolijk is de aannemer. De Lobel & Partners – real estate experts initieerde de gesprekken en bemiddelde bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.