Verhuurd | logistieke ontwikkeling Moerdijk | KS Project Logistics

Logistiek dienstverlener KS Project Logistics B.V. huurt de logistieke nieuwbouw-ontwikkeling van ca. 20.000 m² aan de Graanweg in Moerdijk

Opportunity Vastgoed BV heeft onlangs het hoogwaardig logistieke distributiecentrum aan de Graanweg 17 in Moerdijk opgeleverd en verhuurd aan logistiek dienstverlener KS Project Logistics B.V.. De nieuwbouwontwikkeling op bedrijventerrein Moerdijk ligt strategisch tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, direct naast de CCT terminal. KS Projects Logistics B.V. zal het DC per direct in gebruik nemen en in zijn geheel gaan huren.

Het moderne distributiecentrum aan de Graanweg bestaat uit circa 17.987 m² v.v.o. warehouse, circa 1.200 m² v.v.o. mezzanine en circa 666 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping in combinatie met 136 parkeerplaatsen.

KS Project Logistics B.V. is een wereldwijd opererend familiebedrijf dat met diepgaande expertise hoogwaardige profieloplossingen bedenkt, ontwerpt en produceert.

De Lobel & Partners – real estate experts en De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerden collegiaal Opportunity Vastgoed bij de verhuur aan KS Project Logistics B.V. Denc architecten was verantwoordelijk voor het design en Hercuton voor de bouw.