Verhuurd | Logistiek complex | Paardebijsters 4 Breda

Het logistieke complex aan de Paardebijsters 4 in Breda werd recent succesvol verhuurd middels een off-market transactie. De nieuwe gebruiker heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het gebouw vanuit waar zij haar activiteiten op het gebied van post- en pakketdiensten voor de Benelux zal uitbreiden.

Het gehuurde betreft een grootschalig complex met een totale oppervlakte van ruim 15.000 m² en is gelegen op bedrijventerrein Moleneind-Oost. Huurder heeft gekozen voor deze locatie vanwege onder andere de uitstekende bereikbaarheid, daar het complex is gelegen op enkele minuten van de op- en afrit van de A27.

Het complex maakt deel uit van het Urban Logistics Fund van één van de internationaal opererende opdrachtgevers van Profound Investment Management voor wie zij zowel investment-, asset- als fundmanagementactiviteiten verzorgt. Het platform is actief sinds 2016 en heeft een focus op Pan-Europees logistiek vastgoed in de nabijheid van de grotere stedelijke gebieden. De Lobel & Partners adviseerde de eigenaar bij de verhuur, in samenwerking met Profound Investment Management