Aangehuurd| Lage Mosten 33 Breda | Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

In kantoorgebouw ‘Graniet’ aan de Lage Mosten 33 in Breda heeft Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling onlangs circa 364 m² kantoorruimte gehuurd.

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf dat al 129 jaar bestaat. Vanuit de vestiging in Schaijk is Van der Heijden al lange tijd actief in meerdere marktsegmenten in Midden- en West-Brabant en ver daarbuiten. Algemeen directeur Emiel Bongers denkt nog veel meer voor dit deel van Brabant te kunnen betekenen, nu de nieuwe vestiging een feit is: “Wij zijn klaar voor deze stap. En in de omgeving van Breda is ruimte voor een extra speler op de markt.

Graniet ligt in het kantorengebied Westerhage in Breda pal langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). Het gebied beschikt over representatieve kantoorgebouwen, een uitstekende parkeernorm en is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Het gebied huisvest tal van gerenommeerde bedrijven.

EQ Real Estate – “dé professionals in commercieel vastgoed” trad op namens de verhuurder, een particuliere belegger. De Lobel & Partners – real estate experts – adviseerde Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling in dit traject.