Verhuurd | Kantoorruimte | Wilhelminatoren Rotterdam

Wilheminatoren

Element Offices huurt ruim 3.000 m² in de Wilhelminatoren in Rotterdam

Ter uitbreiding van het trendy en full-serviced business concept, heeft Element Offices ruim 3.000 m² kantoorruimte aangehuurd in de Wilhelminatoren, prominent gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam. De komende maanden zal er hard gewerkt worden om het interieur van de Wilhelminatoren volledig te re-stylen, 5 stijlvolle interieurthema’s zorgen voor een trendy look & feel. Element Offices is als een hotel voor bedrijven.

Een business center, waar op flexibele basis, professionele kantoor- en vergaderruimte kan worden gehuurd. Het concept biedt ondernemers de ideale omgeving voor verdere groei en ambitie. Zowel start- als scale ups, maar ook afdelingen van corporate organisaties en het segment daartussen voelt zich thuis bij deze trendy operator. Of er nu behoefte is aan het gebruik van een private-office voor een dag, een vergaderruimte in één van de interieurstijlen, dan wel een zelfstandige kantoorunit voor meerdere medewerkers voor langere tijd: voor alle type bedrijvigheid is er een oplossing bij Element Offices! Met een eigen Community App, persoonlijke ClubCards en een gevarieerd Food & Drinks concept biedt Element Offices een full-service concept. De hospitality van de Wilhelminatoren zal ten dienste van alle huurders door Element Offices worden verzorgd.

Element Offices is momenteel gevestigd op 10 locaties in Nederland en is op zoek naar verdere uitbreidingsmogelijkheden op prominente zichtlocaties nabij snelweg of IC stations.

Eigenaar van de Wilhelminatoren werd bijgestaan door De Lobel & Partners – real estate experts die samen met De Mik Real Estate Partners en JLL belast is met de verhuur van het gebouw. Fokker Real Estate is vastgoedadviseur van Element Offices.”