Verhuurd | Kantoorruimte | America Tower Oosterhout

multi-tenant kantoorgebouw America Tower

Onlangs heeft PingProperties een nieuwe huurovereenkomst getekend voor 1 verdieping van circa 575 m² kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen in kantoorgebouw America Tower aan het Wilhelminakanaal Zuid 110 te Oosterhout (NB).

Het markante kantoorgebouw America Tower is ontworpen door Architectenbureau Hooper en ligt op zichtlocatie langs de snelweg A27 (Utrecht-Breda). Het object heeft een zeer representatieve uitstraling, beschikt over een A-label en maakt onderdeel uit van kantorenpark Hoevestein. Tevens biedt de America Tower gedeelde voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een receptie. Medehuurders in het gebouw zijn Pharma Partners en Smits van Burgst Beveliging. In het gebouw is nog circa 1.900 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur met een parkeernorm van 1:30 op eigen terrein.

De huurder is een landelijk opererende organisatie met  5 vestigingen door het land. Voor uitbreiding van het kantoren netwerk inzZuiden van het land is gekozen voor deze strategische plek direct langs de snelweg A27.

PingProperties werd in deze verhuurtransactie geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts.