Verhuurd | GewoonGers | Vlaardingen

Nieuwbouw GewoonGers

Nieuwbouw voor GewoonGers in Vlaardingen.

Aan de Industrieweg 21 in Vlaardingen is gestart met de bouw van een hoogwaardig bedrijfsobject. Het gebouw bestaat uit circa 4.500 m² bedrijfsruimte en circa 950 m² mezzanine.

Na oplevering zal het object in gebruik worden genomen door GewoonGers die het object zelf zal voorzien van kantoorruime en showroom waarbij veelal gebruik zal worden gemaakt van eigen producten. Het object wordt gerealiseerd op grond van het Fontijne complex en is een gedeeltelijke sloop nieuwbouw. Bij de invulling heeft kwaliteit en duurzaamheid centraal gestaan, dit komt mede tot uiting in het ontwerp, het gebruik van materialen, het aanbrengen van zonnepanelen en het feit dat er gasloos gebouwd wordt.

GewoonGers, dé specialist in maatwerk deuren, wanden én in akoestische panelen, bekend van diverse woonprogramma’s op televisie, kan door deze nieuwe huisvesting invulling geven aan haar groei ambities.

De Lobel & Partners – real estate experts adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij het tot stand brengen van deze transactie. De ontwikkeling wordt namens de eigenaar begeleid door Inspire Real Estate.