Verhuurd | ca. 1.472 m² | Bergen op Zoom

In de kantoorgebouwen  Gemini I en II aan de Jacob Obrechtlaan 5-7 in Bergen op Zoom werd onlangs voor circa 1.472 m² nieuwe huurcontracten gesloten.

De 5e verdieping in gebouw Gemini I omvat circa 305 m² en is verhuurd aan TopzorgGroep, een keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. In deze praktijken worden onder andere de volgende disciplines ontplooit: fysiotherapie, manuele therapie, gespecialiseerde fysiotherapie zoals kinderfysiotherapie en bekkenbodemtherapie, ergotherapie, oefentherapie Cesar, diëtetiek en medisch fitness. TopzorgGroep heeft bewust gekozen voor deze locatie waarin samenwerking gezocht wordt met andere huurders met een medische achtergrond zoals de onlangs geopende stadskliniek.

Syngenta is reeds langere tijd gehuisvest op deze locatie en heeft zich na een strategische heroverweging van haar huisvesting opnieuw voor langere tijd gecommitteerd. Het bedrijf is een wereldspeler in landbouwchemicaliën en de zaadproductie en zaadteelt. In totaal huren zij nu circa 1.167 m² kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping.

Gemini omvat twee hoogwaardige gebouwen, waarbij deels de focus ligt op gebruikers met een medische achtergrond (Gemini I) en deels op gebruikers met een zakelijke inslag (Gemini II). Het complex omvat circa 6.660 m² kantoorruimte en beschikt over een eigen parkeergarage. Diverse gerenommeerde bedrijven, zoals stadskliniek de Brabantse Wal, Traverse, Mentaal Beter, Tempo Team, Randstad en Nieland Advocatuur hebben reeds gekozen voor deze gunstige locatie nabij talloze voorzieningen, zoals het stadscentrum en het NS station. Op dit moment is er nog circa 2.162 m² beschikbaar voor verhuur in ‘Gemini II’.

Syngenta werd geadviseerd in dit traject door CBRE. De Lobel & Partners ‘real estate experts’ realiseerde de transactie met TopzorgGroep namens Interforce Vastgoed B.V. uit Den Haag.