Verhuurd | Bedrijfsruimte | Matrix Fitness / Mileway | Hazeldonk | Breda

Matrix Fitness huurt bedrijfsruimte in Breda.

Namens onze opdrachtgever Mileway heeft De Lobel & Partners in collegiale samenwerking met EQ Real Estate bemiddeld bij de verhuur van de bedrijfsruimte aan Hazeldonk 6550 te Breda. Per 1 oktober neemt Matrix Fitness de bedrijfsruimte van ruim 4.500 m² met 847 m² kantoorruimte in gebruik voor de opslag, assemblage en revisie van haar eigen merk fitnessapparatuur. In dit traject is Matrix Fitness begeleid door BCL Real Estate.

Matrix Fitness is onderdeel van Johnson Health Tech, een van oorsprong Taiwanees familiebedrijf dat sinds 1975 fitnesstoestellen fabriceert. Sinds 2006 is Matrix Fitness actief in Nederland en is inmiddels de hardst groeiende speler in de markt.

Mileway is de grootste eigenaar en beheerder van last mile logistiek vastgoed in Europa. Onderdeel van de Blackstone groep heeft Mileway inmiddels meer dan 1.600 assets in beheer, verdeeld over meer dan 10 landen waaronder de UK, Duitsland, Nederland, Zweden en Frankrijk. Mileway heeft een team van ruim 360 mensen verdeeld over 26 kantoren.

Wij danken alle partijen voor de prettige samenwerking en wensen Matrix Fitness succes op haar nieuwe locatie.”