Verhuurd | 9.000 m² | Roosendaal | Loendersloot | VGP

VGP VGP Group – VGP Group (vgpparks.eu) bouwt voor Loendersloot een warehouse van ca. 9.000 m² op Borchwerf I in Roosendaal. VGP park is gelegen op bedrijventerrein Borchwerf, dicht bij de belangrijke snelwegen A17 en A58/N268, die uitstekende verbindingen bieden van zowel het noorden met het zuiden van het land als met België. Bovendien ligt het bedrijvenpark naast het Centraal Station van Roosendaal.

Loendersloot https://loendersloot.com/, opgericht in 1982 en gevestigd in Roosendaal, gaat het tweede gebouw op het VGP-park huren met een vloeroppervlak van ca. 9.000 m² magazijnruimte en nog eens 275 m² voor aangrenzende kantoren en technische, sociale en sanitaire ruimten. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistiek, douane en e-commerce diensten. Het eerste gebouw in het park, met een totaal verhuurbaar oppervlak van ca. 41.000 m²,  is al in gebruik genomen door fullfillmentspecialist Active Ants en logistiek bedrijf Raben. Met Loendersloot is het park nu volledig verhuurd.

Danny de Hoon, COO van Loendersloot Global Logistics, zegt: “In een meer dan turbulente tijd op het gebied van vastgoed en diens beschikbaarheid is het ons gelukt uit te kunnen breiden in Roosendaal. Dit in nauwe samenwerking met De Lobel & Partners en VGP. De ontwikkeling wordt gerealiseerd op industrieterein Borchwerf op een meer dan mooie locatie in de directe nabijheid van de overige warehouses van Loendersloot Global Logistics. Met deze ontwikkeling geven we invulling aan de groeiambitie van Loendersloot en daar zijn we enorm trots op!”

Geerd van Helden, Commercieel Directeur van VGP Benelux zegt: “We zijn verheugd om Loendersloot Global Logistics te verwelkomen als onze nieuwe huurder in het park. We zijn blij dat we met dit nieuwe duurzame BTS-project een bijdrage kunnen leveren aan hun groeiambities en de uitbreiding van hun Roosendaalse campus.”

De Lobel & Partners – real estate experts – heeft deze transactie tussen partijen tot stand gebracht.