Verhuurd | 600 m² kantoorruimte | Rotterdam | De Leuve

In het kantoorgebouw ‘De Leuve’ aan de Schiedamsedijk in Rotterdam werd onlangs circa 600 m² aan kantoorruimte verhuurd aan een tweetal nieuwe huurders.

De 9e verdieping is verhuurd aan een juridisch adviesbureau met een algemene wetgevingspraktijk en omvat circa 200m². Het bureau maakt wetten voor overheden die wetten mogen maken. Door analyses, adviezen en ontwerpen wordt er naar gestreefd om regelgeving op alle bestuurlijke niveaus te verbeteren.

De 12e verdieping omvat circa 400 m² en is verhuurd aan een reclamebureau dat strategische disruptieve communicatieconcepten creëert voor haar opdrachtgevers.

’De Leuve’ is een in het oogspringend gebouw gelegen in het verlengde van de bruisende Witte de Withstraat tegenover de Leuvehaven in het centrum van Rotterdam. De kantoorvloeren zijn licht, flexibel in te delen en hebben een fantastisch uitzicht op o.a. de Erasmusbrug, ‘De Rotterdam’ en de Leuvenhaven. Het gebouw omvat bijna 6.931 m² waarvan er nog circa 1.766m² beschikbaar is voor verhuur. Verhuur is mogelijk vanaf circa 200 m².

De Lobel & Partners – real estate experts – realiseerde deze transacties namens verhuurder De Leuve B.V.