Verhuurd | 3 Nieuwe huurders | Leuvetoren Rotterdam

3 nieuwe huurders De Leuve

3 Nieuwe huurders voor de Leuvetoren in Rotterdam. In kantoorgebouw ‘de Leuve’ aan de Schiedamsedijk 37-51 in Rotterdam werden recent 3 huurovereenkomsten gesloten met een metrage van totaal 1.005 m².

Cojafex B.V., gespecialiseerd in hoogwaardige inductie buigmachines, huurt 201 m2 op de tweede verdieping van het gebouw. KAW architecten & adviseurs huurt per 1 oktober 2024 een ruimte van 402 m2 op de vierde verdieping en Monday Merch B.V., specialisten op het gebied van full-service merch voor bedrijven, tekende deze maand de huurovereenkomst voor eveneens 402 m² op de tweede verdieping.

Voor dit toch zeer herkenbare gebouw bestaat de laatste maanden een gezonde belangstelling. Dit wordt mede veroorzaakt door de ligging nabij de Witte de Withstraat en station Blaak. Op dit moment resteert er nog één kantoorunit van circa 200 m² en een commerciële ruimte op de begane grond van circa 40 m².

 De Lobel & Partners – real estate experts bemiddelde bij deze verhuurtransacties namens de eigenaar van het gebouw, een groep particuliere beleggers.