Verhuurd | 11.500 m² warehouse | Hazeldonk – Breda

De cirkel is rond! 3 jaar geleden verkocht ons kantoor deze toekomstige brownfield locatie aan Frasers. Onlangs heeft het Europese team van Frasers de bouw afgerond van hun eerste brownfield ontwikkeling, DC Hazeldonk, gelegen in de regio West-Brabant in Nederland. Het 11.000 m² grote, ultramoderne distributiecentrum en het 575 m² grote kantoor bieden een unieke mogelijkheid voor één huurder, ideaal om de consumentenmarkt te bereiken.

De ultramoderne faciliteit wordt voorbereid op energieopwekking met behulp van PV-panelen en omvat andere uitgebreide duurzaamheidsvoorzieningen die een @BREEAMOfficial ‘Excellent’-certificering beogen. DC Hazeldonk is strategisch gelegen tussen twee van Europa’s grootste havens, Rotterdam en Antwerpen, in een van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland, met snelle toegang tot de snelwegen A16 en A58.

Betrokken partijen waren: Goldbeck Nederland, aangestelde verhuurmakelaars De Lobel & Partners en Cushman and Wakefield Nederland en de betrokkenen van Frasers Property Industrial.