Verhuurd | JCL Logistics | nieuwbouw warehouse | Roosendaal

Per 1 oktober heeft JCL Logistics Benelux het nieuwbouw warehouse op bedrijventerrein Majoppeveld in gebruik genomen.

De nieuwbouw is onderdeel van een grootschalige logistieke ontwikkeling van Mirastar. De totale ontwikkeling omvat circa 40.000 m², waarvan nu 10.000 m² door JCL wordt gehuurd en nog circa 30.000 m² per direct beschikbaar is voor verhuur. Met de huur van deze locatie verbetert JCL haar strategische positie in de regio en biedt het pand ruim voldoende mogelijkheden voor verdere expansie.

Het nieuwe pand en de locatie passen volgens algemeen directeur Bert de Vries uitstekend bij JCL Logistics Benelux: “De nieuwe locatie in Roosendaal biedt alle faciliteiten om klantspecifieke logistieke oplossingen aan onze klanten te kunnen aanbieden. Het heeft voldoende ruimte voor verdere groei en een perfecte ligging. Niet alleen dicht bij de autosnelweg en onze opdrachtgevers, maar ook als het gaat om reisafstand voor onze medewerkers. We streven naar een goede werk/privébalans voor onze medewerkers en vinden het belangrijk om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Het pand is bovendien BREEAM-gecertificeerd en sluit daarmee prima aan op onze duurzaamheidsvisie om de milieu-impact van onze activiteiten te minimaliseren.”

De Lobel & Partners adviseerde de eigenaar, Mirastar Real Estate Investment Mangement, bij de totstandkoming van deze transactie.