Uitbreiding | DNA United Forwarders | Treeport

DNA United Forwarders breidt uit op Business Centre Treeport.

Per 15 mei heeft DNA United Forwarders haar huisvesting op bedrijvenpark Treeport uitgebreid met circa 4.860 m² warehouse, circa 450 m² mezzanine en circa 169 m² kantoorruimte. Met deze uitbreiding is zij nu huurder van het totale gebouw met een totale oppervlakte van circa 21.000 m². Het object dat recent werd opgeleverd is gelegen op Treeport 201 te Rijsbergen.

De nieuwe locatie is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van haar huidige locaties en de uitstekende bereikbaarheid. Bedrijvenpark Treeport ligt op een steenworp afstand van de op- en afrit naar de A16 en biedt directe toegang tot de havens van Antwerpen en Rotterdam. De extra ruimte stelt het bedrijf in staat hun operationele capaciteit verder te vergroten en meer klanten te bedienen. Dit verstevigt haar positie in de sector en creëert zo nieuwe kansen voor groei en succes in de toekomst.

Het gebouw werd ontwikkeld door Dudok Real Estate/Vrolijk Groep. De Lobel & Partners – real estate experts – bemiddelde bij de totstandkoming van beide huurovereenkomsten.