Trivium Etten-Leur | Verhuurd | D-Basics

D-Basics B.V. heeft circa 617m² kantoorruimte gehuurd in ‘Trivium Offices’ aan het Trivium 76 in Etten-Leur. De gehuurde kantoorruimte is gelegen op de 7e verdieping en heeft een prachtig uitzicht op de omgeving.

‘Trivium Offices’ is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de rijksweg A58 en vormt een absoluut ‘Landmark’ in de omgeving van Etten-Leur. Het gebouw is een echte business ‘hotspot’ en biedt diverse faciliteiten zoals een hotel, auditorium, restaurant, vergadercentrum, receptie en lounge. De aanwezigheid van deze faciliteiten is voor marktpartijen mede aanleiding om voor dit object te kiezen.

D-Basics ontwikkelt en verspreid data middels extractie software. Deze software importeert informatie uit een groot aantal databronnen, verwerkt deze informatie en maakt er vervolgens automatisch databestanden van in uiteenlopende bestandsformaten. Het bedrijf is geruime tijd gehuisvest geweest in Breda maar heeft voor deze locatie gekozen o.a. door de prominente ligging en faciliteiten van ‘Trivium Offices’.

Op dit moment is er nog circa 1.234m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ realiseerde deze transactie namens de verhuurder.