Transactie | Bedrijfsruimte | Gilze

Max ICT huurt bedrijfsruimte met kantoor in Gilze

Per 1 februari 2023 neemt Max ICT de bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen aan de Hercules 20 te Gilze in gebruik. Het gebouw met ruim 5.500 m² bedrijfsruimte en ruim 2.000 m² kantoorruimte/showroom is gelegen aan de Hercules 20 te Gilze op bedrijvenpark Midden Brabant-Poort. Het betreft hier een schitterende zichtlocatie aan de rijksweg A58. Met de verhuizing naar Gilze neemt Max ICT de volgende stap in haar ontwikkeling om de snelle groei van Max ICT verder te kunnen faciliteren.

Max ICT specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten via een uitgebreid assortiment van meer dan 3.000.000 producten op de zakelijke MKB markt in Nederland. Behalve aan het MKB, levert Max ICT ook aan consumenten en overheden en biedt naast het leveren van computerproducten ook aanverwante, ondersteunende services zoals preconfiguratie, installatie op werkplekken en opbouw en aanleg van netwerken.

De Lobel & Partners – real estate experts bemiddelde in deze transactie namens de vertrekkend huurder, zijnde de firma Van Assendelft Hollander Bogaert, die het pand wegens verdere groei verlaat. De eigenaar werd in dit traject geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Wij danken alle partijen voor het vertrouwen en wensen Max ICT succes op haar nieuwe locatie!