Kenick Real Estate | 8.800 m2 | Tradeboulevard 5 Moerdijk

Een particuliere investeerder heeft het logistieke object aan de Tradeboulevard 5 in Moerdijk verkocht aan Kenick Real Estate. Het object ligt op een perceel van circa 1,24 ha op bedrijventerrein Moerdijk.

Het object is gebouwd in 2000, bestaat uit circa 8.500 m² warehouse en circa 300 m² kantoor- en overige ruimte. De vrije hoogte van het warehouse bedraagt 10,40 m1. Ook beschikt het object over 24 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het bedrijventerrein Moerdijk ligt strategisch tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het terrein beschikt over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens.  Met de verkoop van dit object droogt het aanbod op bedrijventerrein Moerdijk verder op. Door de aanhoudende vraag naar logistieke ruimte is het directe aanbod in het gebied op dit moment zeer beperkt. Een toename van nieuwbouw is hiervan het gevolg. O.a. rondom de containerterminal wordt dit jaar een slordige 100.000 m² logistieke ruimte opgeleverd. Daarnaast wordt er een nieuwe logistiekobject ontwikkeld aan de Appelweg.

Namens verkoper ronde De Lobel & Partners ‘real estate experts’ deze transactie in juni succesvol af in samenwerking met Cushman & Wakefield die samen met Industrial Real Estate Partners waren belast met verkoop.