Red River-Van Eck | Etten-Leur | bedrijfscomplex 8.880 m²

Red River – Van Eck, onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Acomo, heeft recentelijk intrek genomen in haar nieuwe huisvesting aan de Nijverheidsweg 148 in Etten-Leur.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Vosdonk II op een zichtlocatie langs de snelweg A58. Het object bestaat uit circa 8.220 m² bedrijfsruimte en circa 660 m² kantoorruimte . Ten behoeve van het voorgestane gebruik is het object in de afgelopen maanden aangepast. Met name door de aanwezige compartimentering voldoet het object aan de wensen en eisen van deze huurder.

Red River-Van Eck is gespecialiseerd in de verwerking en distributie van eetbare zaden, voornamelijk maanzaad, aan producenten van zoetwaren, specerijen en bakkerijproducten. Het bedrijf is toonaangevend in de sector door ondernemerschap, betrouwbaarheid en de toewijding aan haar klanten en heeft een historie van meer dan 135 jaar.

Verhuurder, een groep particuliere beleggers, werden bij de transactie vertegenwoordigd door Brisck. Red River-Van Eck werd in haar huisvestingstraject begeleid door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.