QX Real Estate | 2.024 m² kantoorruimte | Gouda

QX Real Estate heeft overeenstemming bereikt met bouwbedrijf Boele van Eesteren over de aankoop van 2.024 m2 kantoorruimte in Gouda.

Project Ronsseveld

Het betreft de begane grond en de eerste verdieping van de gebouwen Ronsseburght en de Ronssetoren. Beide gebouwen maken deel uit van het project Ronsseveld. Dit project is door Boele en Van Eesteren tussen 2005 en 2017 gerealiseerd in samenwerking met Zorgpartners. Het ligt tussen het station van Gouda en het Groene Hart ziekenhuis, op korte afstand van het centrum.

Vierkante meters

De aankoop betreft in totaal 2.024 vierkante meter, waarvan 884 m² is verhuurd aan twee zorg-gerelateerde instellingen: Zorgpartners en Penders Voetzorg. De overige 1.144 m² op de eerste verdieping wordt getransformeerd tot tien appartementen met een oppervlakte van ruim 100 m². Deze worden verhuurd voor gemiddeld 1.200 euro per maand.

Oplevering

In januari wordt gestart met de uitvoering en waarvan de oplevering is gepland in mei 2019. Het project zal worden ondergebracht in een besloten fonds voor gemene rekening, waarvan het asset management wordt verricht door QX Real Estate.

Onze rol

De transactie werd begeleid door De Lobel en Partners ‘real estate experts’ aan de zijde van de koper en door Heeren Vastgoed in opdracht van de verkoper. De juridische begeleiding is verzorgd door Albicher Notariaat.