Prologis | Start bouw distributiecentrum | Waalwijk

Prologis anticipeert op logistieke groeimarkt Waalwijk met nieuw distributiecentrum op Haven 8!

Prologis, een van de grootste aanbieders van logistiek vastgoed in de Benelux, is onlangs gestart met de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum (DC) op Bedrijventerrein Haven 8 in Waalwijk. Dit DC zal in totaal bijna 20.000 m2 groot worden met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 60.000 m2 onder één dak.

Het DC maakt deel uit van een totale ontwikkeling van Prologis op Haven 8 in Waalwijk met een totale omvang van 150.000 m2 die wordt ontwikkeld met een ´BREEAM-NL*  very good´ certificering en een WELL Building Standard** certificering.

De nieuwbouwontwikkeling voldoet bij oplevering aan alle wensen en eisen van hedendaagse logistieke gebruikers. Met de WELL-certificering geeft Prologis daarnaast antwoord op de behoefte aan gezonde gebouwen wat de toekomstige gebruiker de mogelijkheid geeft zich te onderscheiden op de arbeidsmarkt.

De verhuur van het nieuwe DC op bedrijventerrein Haven 8 in Waalwijk is in handen van het in logistiek vastgoed gespecialiseerde verhuurteams De Lobel en Partners ‘real estate experts’ (DLP) en Cushman&Wakefield.

* Certificaat dat de duurzaamheidprestatie van gebouwen beoordeelt

**  Certificaat dat aantoont dat het gebouw bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de gebouwgebruikers