DLP winnaar Prologis Award 2023

Tijdens de jaarlijkse Get Together van Prologis mochten onze collega’s Patricia Miltenburg en Léon de Lobel de Broker Award in ontvangst nemen. Wij zijn uiteraard zeer vereerd met het toekennen van deze award aan ons kantoor. Het omschrijft de prettige samenwerking met Prologis als een van onze opdrachtgevers en onze bijdrage aan de transacties die tot stand worden gebracht. Prologis zegt daarover:

 Jack Geurtjens

‘Afgelopen donderdag had ik de eer om onze jaarlijkse Broker Award uit te reiken tijdens onze Prologis Get Together op Paleis Soestdijk. Vanwege hun uitstekende werk dit jaar en cruciale rol tijdens belangrijke deals, benoemen wij Patricia Miltenburg en Léon de Lobel (die er helaas niet bij kon zijn) van De Lobel & Partners graag tot de beste makelaars van 2023. We kijken ernaar uit om de prettige samenwerking het komende jaar te continueren’.

 Gina Helmold

‘Een van onze favoriete onderdelen van onze jaarlijkse Prologis Get Together op Paleis Soestdijk is het belonen van iemand met onze Broker Award. Na een cruciale rol te hebben gespeeld tijdens belangrijke deals en uitstekend werk, zijn we verheugd Patricia Miltenburg en Léon de Lobel (die helaas niet aanwezig kon zijn) van De Lobel & Partners te belonen met de Broker Award 2023. Ik kijk ernaar om jullie volgend jaar allemaal weer te zien en onze samenwerking te vieren!’