2 nieuwe huurders | Kantoorgebouwen ‘Basalt’ en ‘Graniet’ | Breda

In de kantoorgebouwen ‘Basalt’ en ‘Graniet’ aan de Lage Mosten in Breda werd ruim 800 m² kantoorruimte verhuurd aan een tweetal nieuwe huurders. 

Personnel Search IT Recruitment,  een niche kantoor op het gebied  van high end functies binnen de IT,  huurt i.v.m. groei van de organisatie en verbreding van de activiteiten circa 290 m² kantoorruimte op de 5e etage in gebouw Graniet. Workspot, een business center formule met 13 vestiging in de regio Rotterdam/Den Haag,  huurt circa 525 m² op de begane grond in gebouw Basalt en opent daarmee haar eerste vestiging in het zuiden van het land.

Basalt en Graniet liggen in het kantorengebied Westerhage in Breda pal langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). Het gebied beschikt over representatieve kantoorgebouwen, een ruim aanbod aan parkeren door de aanleg van een nieuw parkeerplaats en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Beide gebouwen worden op dit moment gemoderniseerd waardoor ze weer voldoen aan de moderne eisen van kantoorgebruik. In beide gebouwen zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor verhuur.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde de verhuurder, een groep particuliere beleggers, bij deze transacties.