Eurorijn International B.V. | 18.000 m² opslagruimte | Bergen op Zoom

Eurorijn International B.V. huurt circa 18.000 m² opslagruimte aan de Ringersweg 9 in Bergen op Zoom.

 Het complex bestaat uit een drietal aaneengeschakelde logistieke bedrijfsruimten en is gelegen op bedrijventerrein Noordland in Bergen op Zoom. Door faillissement van vorige huurder, Nijpels Meubelen, is het object begin dit jaar voor de verhuur beschikbaar gekomen.

Direct na het vrijkomen van het object is het behoudens de kantoorruimte volledig verhuurd aan Euro-Rijn. Euro-Rijn heeft voor de uitbreiding van haar logistieke activiteiten gekozen voor dit complex vanwege de ligging en de  directe beschikbaarheid.

 Patricia Miltenburg, partner van De Lobel & Partners: “De snelle opname van dit enigszins gedateerde complex laat duidelijk zien dat er vanuit de logistieke dienstverlener ook behoefte is aan een lagere categorie opslagruimte, waarbij flexibiliteit en een aantrekkelijke huurprijs belangrijke uitgangspunten zijn.”

 De Lobel & Partners “real estate experts” bracht deze transactie in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners tot stand in opdracht van Profound Asset Management, Profound is verantwoordelijk voor het fund en assetmanagement namens de eigenaar.