Nieuwe huurders | Leuve Toren | Rotterdam

In het kantoorgebouw ‘De Leuve’ aan de Schiedamsedijk in Rotterdam werd circa 3.763 m² aan kantoorruimte verhuurd en verlengd.

Leadgate Europe B.V. en LexLeagalMasters kozen voor dit gebouw en huurde in totaal circa 400 m². Leadgate is een online marketing bureau met een volledige focus op de IT-branche. LexLegalMasters verleent diensten als (interim) Corporate Legal Counsel, Contractmanager, bedrijfsjurist en consultant. Tevens werden er binnen het gebouw 8 huurcontracten verlengd met een totaal metrage van circa 3.363 m².

’De Leuve’ is een in het oogspringend gebouw gelegen in het verlengde van de bruisende Witte de Withstraat tegenover de Leuvehaven in het centrum van Rotterdam. De kantoorvloeren zijn licht, flexibel in te delen en hebben een fantastisch uitzicht op o.a. de Erasmusbrug, ‘De Rotterdam’ en de Leuvenhaven. Het gebouw omvat bijna 6.931 m² waarvan er nog circa 2.366m² beschikbaar is voor verhuur. Verhuur is mogelijk vanaf circa 200 m².

De Lobel & Partners – real estate experts – adviseert de verhuurder in het commerciële verhuurtraject in collegiale samenwerking met vastgoedbeheerder NN Vastgoedmanagement. Leadgate Europe B.V. werd geadviseerd door Colliers International