Nieuwe Business Line | Valuation & Advice | Kim van Sluijs

Passend binnen de groei ambitie en beantwoordend aan de klantvraag start De Lobel & Partners ‘real estate experts’ met de nieuwe business line ‘Valuation & Advice’.

Drs. Kim van Sluijs MRICS RT treedt als partner toe tot onze organisatie en is verantwoordelijk voor deze nieuwe business line. Kim werkte de afgelopen vijf jaar als assetmanager bij woningcorporatie Stadlander in West-Brabant. Daarvoor was hij ruim negen jaar werkzaam op de afdeling taxaties en advies van DTZ Zadelhoff (thans Cushman & Wakefield). Van Sluijs: ‘’De Lobel & Partners is een zeer professionele en ambitieuze organisatie waar ik graag onderdeel van uitmaak. Het nadrukkelijk op de kaart zetten van De Lobel & Partners op het gebied van taxaties en advies is een logische vervolgstap voor de organisatie, waar ik mij ten volle aan committeer. Naast logistiek en kantoren, waar we al actief in zijn, zullen we ons ook richten op woningbouw en maatschappelijk vastgoed’’.

Leon de Lobel: ‘’In Kim hebben wij de juiste persoon gevonden om invulling te geven aan deze nieuwe activiteit binnen onze organisatie. Patricia en ik zijn zeer verheugd met de komst van Kim, die met zijn kennis en ervaring en zeker ook met zijn persoonlijkheid en ambities perfect past binnen ons team aan professionals’’.

Benieuwd naar wat wij op het gebied van taxaties en vastgoed advies voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kim van Sluijs, kim@delobelpartners.nl – +316-27197610