Lamb Weston/Meijer | Breda | Corporate Center

Eerder dit jaar maakte Lamb Weston / Meijer (LW/M) bekend een deel van haar kantooractiviteiten te willen verhuizen van Kruiningen naar Breda. Het gaat dan om de huisvesting van het Corporate Center.

Om haar groeiambitie waar te maken heeft LW/M het kantoorgebouw gehuurd aan de Topaasstraat 54-68 in Breda. Dit kantoorgebouw met een metrage van circa 2.870 m² en 83 parkeerplaatsen, eigendom van SPF Beheer B.V., komt beschikbaar door het vertrek van Opel Nederland, deze kondigde eerder dit jaar aan haar activiteiten te verplaatsen naar Amsterdam. Het object sloot qua omvang, parkeervoorzieningen, ligging, bereikbaarheid en uitstraling geheel aan op de wensen van LW/M.

LW/M is een producent van kwalitatief hoogwaardige aardappelproducten zoals Twisters, Potato Dippers en Connoisseur Fries voor klanten in Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA-regio) in de foodservice, quick service en retail en ingrediëntoplossingen voor de voedingsmiddelindustrie. LW/M heeft zes productielocaties in drie landen binnen Europa: Nederland (4), het Verenigd Koninkrijk (1) en Oostenrijk (1) en biedt werk aan meer dan1400 medewerkers.

Lamb Weston / Meijer werd in het traject commercieel geadviseerd door De Lobel & Partners ‘real estate experts’. Opel Nederland werd geadviseerd door Van de Sande Van Opstal Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis.