Lussenburg Advies | Kantoorvilla ‘Het Witte Huis’ | Breda

De monumentale kantoorvilla ‘het Witte Huis’, gelegen aan de Burgemeester Kerstenslaan 16 in Breda, waar 20 jaar Van Lanschot Bankiers is gehuisvest is recent verkocht. De koper, Lussenburg Advies, zal het object tweede helft van het jaar in gebruik nemen.

Van Lanschot verkocht de Villa middels een gestructureerde inschrijving omdat het pand niet meer voldoet aan de toekomstige huisvestingseisen van de bank. Door toegenomen digitalisering en veranderende werkconcepten is de Villa, met een oppervlakte van ruim 900 m2, te groot geworden. Van Lanschot hecht zeer aan het menselijk contact met haar klanten en blijft daarom in Breda gevestigd. Op dit moment oriënteren zij zich op nieuwe huisvesting in de Baroniestad.

Lussenburg Advies is een financieel dienstverlener op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken die momenteel haar activiteiten heeft ondergebracht in twee kleinere kantoorvilla’s. ‘Het Witte Huis’ bood hen de unieke kans om de bedrijfsactiviteiten op een prachtige locatie, aan de rand van het Mastbosch, onder één dak te brengen.

Namens Van Lanschot begeleidde NL real estate – Knight Frank het verkoopproces. Koper werd in dit traject geadviseerd door De Lobel & Partners ‘real estate experts’.