Westpoort Vastgoed | Kantoorgebouw Horizon | Breda

Kantoorgebouw ‘Horizon’ met een metrage van ruim 5.200 m² is gelegen aan de Lage Mosten 49-63 in Breda. Het object ligt langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en was tot voorkort in gebruik bij Opel Nederland. Recent hebben zij het object verlaten waardoor het object leeg en vrij van huur werd verkocht aan Westpoort Vastgoed.

Westpoort Vastgoed zal het object van een single tenant kantoor transformeren naar een multi tenant kantoor. Onder andere zal er een operator in het gebouw worden gehuisvest die naast kleinere kantoorruimten (vanaf circa 19 m²) ook aanvullende voorzieningen zal aanbieden zoals een bemande balie receptie, horeca ten behoeve van de gebruikers in het gebouw en in de directe omgeving, vergaderfaciliteiten en sport en ontspanning. Door het creëren van een ‘sociaal hart’ zal dit gebouw zich op een positieve wijze onderscheiden van het overige aanbod en dienstig zijn aan de toekomstige huurders in het gebouw en gebruikers in de directe omgeving.

Met deze invulling wordt ingestoken op een ontwikkeling die we al veelvuldig zien in de randstad, waarbij er een combinatie wordt gemaakt tussen een servicekantoor ten behoeve van kleinere kantoorgebruikers en meer reguliere huurders met een grotere ruimtebehoefte. Deze combinatie zorgt voor dynamiek, interactie en synergie tussen de gebruikers in het gebouw.
Er worden op dit moment al vergaande onderhandelingen gevoerd met diverse huurders voor het gebouw.

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ adviseerde de verkopers bij deze transactie en initieerde de toekomstige invulling van het gebouw.