In de media | Logistiek vastgoed | Patricia Miltenburg

In de media: de markt van logistiek vastgoed professionaliseert én maakt een enorme groei door. Vakblad ‘Online Retailer’ ging hierover in gesprek met Patricia Miltenburg, partner bij De Lobel & Partners.

Een voorproefje van het artikel:

Ontwikkelaars zijn naarstig op zoek naar goede locaties en durven volop speculatief te ontwikkelen, stelt Patricia. “Dit alles met de wetenschap dat vastgoedbeleggers op dit moment de hoofdprijs betalen voor het juiste product. Daarnaast zien we aan de gebruikerszijde een aanhoudende vraag naar distributieruimte door onder andere de immer groeiende e-commerce activiteiten en het sterke consumentenvertrouwen. De wensen en eisen zijn echter veranderd. Los van criteria als locatie, specs van het gebouw en de bereikbaarheid, spelen tegenwoordig ook duurzaamheid, wellness/wellbeing en beschikbaarheid van geschikt personeel een belangrijke rol bij de keuze van de locatie en het gebouw.”

En:

“Efficiency is vaak de sleutel tot het succes. Een adequaat product om de operatie te faciliteren speelt daarbij een cruciale rol. De professionaliteit van de verhuurder is in dit kader belangrijk. Kan een verhuurder zijn afspraken nakomen, nu maar ook in de toekomst? Is de verhuurder flexibel en kan hij tegemoetkomen aan toekomstige ontwikkelingen bij een huurder? Dit laatste is niet altijd vanzelfsprekend.”

Het hele artikel lezen? Klik hier om het artikel te downloaden.

Vrijblijvend horen wat Patricia voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

‘In de media’ keert vaker terug als rubriek op onze website. 

Patricia Miltenburg