Iconisch Gebouw | Zichtlocatie | Breda

Investium Vastgoed B.V. en twee particuliere beleggers hebben recent een iconisch bedrijfsgebouw gekocht op een zichtlocatie langs de A27 bij Breda.

Het iconische gebouw, gelegen aan het Minervum 7032 op bedrijvenpark Hoogeind te Breda, is met name opvallend door  haar koperen gevelafwerking. Het object telt 5 bouwlagen en heeft een oppervlakte van circa 4.000 m². De helft van het object is nog langjarig verhuurd aan Van Gils Fashion die op deze locatie haar head quarters heeft. Het resterende metrage is beschikbaar voor verhuur.

Kopers zullen het object van een single tenant gebouw transformeren naar een multi tenant gebouw. Intern zal het object worden gemoderniseerd waarna huurders kunnen beschikken over lichte werkvloeren met een oppervlakte van ruim 900 m². Deelverhuur vanaf circa 500 m² zal tot de mogelijkheden behoren. Mede door de zichtlocatie en de royale parkeernorm biedt dit object ondernemers een unieke vestigingsmogelijkheid.

Ons kantoor bemiddelde bij de verkoop van dit object en zal de verhuur van de nog beschikbare kantoorruimte op zich nemen.