Huurverlenging | Maandag | Hagepoint Breda

Maandag Hagepoint

Maandag® verlengt huurovereenkomst in Breda

Na een marktinventarisatie heeft Maandag Interim Professionals ervoor gekozen om haar huurovereenkomst in kantoorgebouw ‘Hagepoint’ in Breda te verlengen. Bij deze keuze is de verdere verduurzaming van het gebouw de doorslaggevende factor geweest.

Gebouw Hagepoint heeft een oppervlakte van ruim 6.400 m². Maandag® huurt in het gebouw circa 440 m² op de 6e verdieping. Het gebouw is gelegen in het kantorengebied ‘Westerhage’, direct langs de snelweg A16. Op loopafstand bevindt zich station Breda/Prinsenbeek. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere PsyQ en ABAB accountants.

Maandag® detacheert al 30 jaar interim professionals. Dagelijks zijn er 4.000 professionals aan het werk vanuit 48 vestigingen in 16 steden. De mensen van Maandag® zijn ambitieus. Het zijn ondernemende types. Doorzetters, aanpakkers. Zij hebben altijd zin in maandag. 

Verhuurder werd bij deze verlenging geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts in samenwerking met Intercity Real Estate Management die optreedt als beheerder van het gebouw. Maandag® werd geadviseerd door Parc Makelaars.