HODL huurt 458 m² kantoorruimte | Maastoren | Rotterdam

HODL Maastoren

In de Maastoren in Rotterdam werd onlangs circa 458 m² kantoorruimte verhuurd op de 41ste verdieping aan crypto-trader HODL.nl.

HODL is een in 2017 opgerichte scale-up, gespecialiseerd in blockchain en cryptocurrencies. HODL biedt beleggers een eenvoudige en veilige manier om te beleggen in deze snelgroeiende beleggingscategorie. Door een combinatie van fundamentele research, data analytics, algoritmische trading bots en DeFi-services onderscheidt het bedrijf zich ten opzichte van andere beheerders. Met een hoog performancelevel behoort HODL tot de top van de cryptocurrency fondsen in Nederland.

De Maastoren is op meerdere fronten bijzonder te noemen. Met zijn 165 meter is deze wolkenkrabber een blikvanger in de toch al imposante skyline van Rotterdam. De kantoorruimte heeft door haar ligging op de 41ste verdieping een werkelijk fenomenaal uitzicht over heel Rotterdam. Door de ruime, open indeling en grote raampartijen met ‘splendid view’ heeft de kantoorruimte een hoge mate van kwaliteit.

De Lobel & Partners – real estate experts – realiseerde deze transactie samen met Solved Nederland B.V. namens Royal Insurance Global.