Kantoorgebouw ‘Horizon’ | Breda | 100% verhuurd

 In het kantoorgebouw ‘Horizon’ aan de Lage Mosten in Breda werd door Westpoort Vastgoed circa 720 m² kantoorruimte verhuurd aan een viertal nieuwe huurders. Met deze transactie is het gebouw ter grootte van ruim 5.200 m2 geheel verhuurd.

‘Horizon’ is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A16 en noordelijke rondweg van Breda. Begin 2018 heeft de huidige eigenaar het gebouw leeg aangekocht en getransformeerd naar een multi tenant kantoorgebouw. Het object biedt nu diverse faciliteiten zoals o.a. een bemande receptie, coffee corner met lounge, vergaderfaciliteiten en flexplekken. Voor partijen als PWC, ADI, Züblin, Whitevision en Regus was dit de aanleiding om voor dit gebouw te kiezen.

De laatst beschikbare etage werd verhuurd aan de navolgende partijen:

Fortum Holding is een toonaangevend bedrijf op het gebied van schone energie dat oplossingen ontwikkelt voor elektriciteit, verwarming, koeling evenals oplossingen om de hulpbronnenefficiëntie te verbeteren.

De Lobel & Partners -real estate experts is een adviesbureau in commercieel vastgoed. Met focus op Zuidwest-Nederland adviseren zij investeerders, banken, vastgoedeigenaren en gebruikers over hun vastgoedvraagstukken, zowel nationaal als internationaal. ‘De keuze voor deze locatie is mede ingegeven door de strategische ligging in het werkgebied alsmede de snelle verbinding met de vestiging in Rotterdam’. 

Albicher Notariaat is een gespecialiseerd onafhankelijk notariskantoor met een focus op ondernemingsrecht en vastgoed.

Van Heeren Advocatuur is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in huurrecht en vastgoed.

Het kantoorgebouw is een belegging van Westpoort Vastgoed. Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards.

De Lobel & Partners – real estate experts en Cushman & Wakefield brachten deze transacties in collegiale samenwerking tot stand.