Gebouw Graniet | Nieuwe huurders | Breda

In het kantoorgebouw ‘Graniet’ aan de Lage Mosten in Breda werd ruim 670 m² kantoorruimte verhuurd aan een tweetal nieuwe huurders.

Samen Professionals is specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs en actief vanuit zes vestigingen in Nederland. Het openen van een vestiging in Breda ligt in lijn met de groei van de organisatie en de verbreding van de activiteiten. Samen Professionals huurt circa 285 m² op de 5e etage van het gebouw.

Highcare is een uitzend- en detacheringsbureau in de zorg en het veiligheidsdomein en bestaat al ruim 20 jaar. De verhuizing vanuit Roosendaal hangt samen met de verdere professionalisering van de dienstverlening en verbreding van het marktpotentieel. HighCare huurt circa 384 m² op de 3e etage van het gebouw.

Graniet ligt in het kantorengebied Westerhage in Breda pal langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). Het gebied beschikt over representatieve kantoorgebouwen, een uitstekende parkeernorm en is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. In het gebouw is nog circa 696m² beschikbaar voor verhuurder.

De Lobel & Partners – real estate experts – en EQ Real Estate brachten deze transacties in collegiale samenwerking tot stand namens de verhuurder