DRV accountants & adviseurs | nieuw kantoor | Breda

 DRV Accountants & Adviseurs vestigt zich in het najaar 2021 weer in Breda. Op het bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ realiseert Winters bouw & ontwikkeling een prachtig, functioneel nieuw pand voor de bijna 70 accountants, fiscalisten en specialisten die nu in Oosterhout werken. De Bredase wethouder Boaz Adank gaf  op 11 december het officiële startsein voor de bouw door het onthullen van het bouwbord.

DRV is lange tijd op zoek geweest naar een geschikte zichtlocatie in Breda. Een locatie waar een eigentijdse, open werkomgeving kan worden gecreëerd, die past bij de manier waarop DRV werkt. Het fraaie kantoorgebouw is een en ontwerp van Rienks Architects en heeft een oppervlakte van circa 1.775 m2.

Omdat een geschikte bouwlocatie lange tijd lastig te vinden bleek en er een grote behoefte was om de teams in Breda en Oosterhout samen te voegen, is het Bredase team eind 2018 tijdelijk ingevoegd in Oosterhout. ‘De afgelopen twee jaar hebben we in Oosterhout prettig gewerkt en het naar onze zin gehad’, zegt Jan van Zon, accountant en partner.  ‘Maar Breda biedt een groot aantal voordelen die voor ons belangrijk zijn. We willen graag dichtbij al onze cliënten gevestigd zijn. Breda ligt centraal in ons verzorgingsgebied. Het Rithmeesterpark ligt pal aan de A16 en heeft goede aanrijroutes. Bovendien groeit DRV en hebben we een continue aanwas van nieuwe collega’s nodig, professionals én studenten. Voor studenten in Breda zijn we straks beter bereikbaar, maar ook voor Tilburgse studenten die ons nieuwe kantoor met het openbaar vervoer sneller kunnen bereiken.’

DRV Accountants & Adviseurs telt ruim 600 medewerkers verdeeld over 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. In Brabant heeft DRV tevens vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal. Het kantoor is 1922 opgericht in Zeeland en heeft vooral de afgelopen dertig jaar een bestendige groei laten zien, zowel in omzet, aantal medewerkers als breedte van dienstverlening.  Naast accountancy, belastingadvies en dienstverlening op het gebied van personeel en salaris, is DRV is actief op een aantal specialistische deelgebieden. Deze zijn voor een deel in aparte bedrijfsonderdelen ondergebracht, zoals dienstverlening in corporate finance en strategisch advies (Crossminds) en aan vermogende particulieren en ondernemers (Zantboer & Partners).

De Lobel & Partners – real estate experts begeleidde DRV bij het huisvestingstraject. Na een gestructureerd proces, waarin werd gezocht naar een aannemer/ontwikkelaar en een eindbelegger, viel de keuze op Winters bouw & ontwikkeling, dat zowel de ontwikkeling als de realisatie gaat doen. Het te realiseren object, dat door DRV langjarig wordt gehuurd,  is verkocht aan een groep particuliere beleggers.

Juridisch werd DRV geadviseerd door Schaap Advocaten Notarissen. Winters bouw & ontwikkeling werd juridisch geadviseerd door Weebers Vastgoed Advocaten.