Docent Direct | Kantoorruimte | Rotterdam

Docent Direct heeft circa 155 m2 kantoorruimte gehuurd in gebouw ‘Mainland Offices’ aan het Vasteland 10-40 in Rotterdam. De gehuurde kantoorruimte is gelegen op de 5e verdieping van dit recent geheel gerenoveerde object.

‘Mainland Offices’ ligt aan de voet van de Erasmusbrug in het Scheepvaartkwartier. Het object is recentelijk gemoderniseerd, beschikt over een energielabel A en voldoet aan alle eisen van modern kantoorgebruik. De locatie ligt op steenworp afstand van het kernwinkelgebied en is zowel met eigen- als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Docent Direct heeft zich 100% toegelegd op het bemiddelen van personeel in het onderwijs. Zij zijn er voor de docent én de school. Docent Direct kiest voor een persoonlijke benadering van beide en tracht de beste match tot stand te brengen tussen vraag en aanbod. Rekening houdend met individuele wensen zijn zij (of gaan zij) op zoek naar een passende baan of bestemming. Voor meer informatie kijk op www.docentdirect.nl

De Lobel & Partners ‘real estate experts’ interesseerde Docent Direct voor dit object en realiseerde deze transactie namens verhuurder. De verhuur van Mainland Offices verzorgen wij in collegiale samenwerking met Parc Makelaars en Van Splunter Bedrijfshuisveting.