DLP vergeet niemand!

Bij de Lobel & Partners staat de langdurige relatie met haar klanten voorop en het persoonlijk contact is hier een belangrijk onderdeel van. Gezien de huidige maatregelen en het roerige jaar wat aan ons voorbij is gegaan zien wij geen of onvoldoende kansen om onze relaties hiervoor persoonlijk te bedanken middels een kerstgeschenk. Daarom hebben wij besloten om dit kerstgeschenk om te zetten in een donatie aan Stichting Het Vergeten Kind!

100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen. Met deze donatie strijdt DLP mee voor een stabiele, liefdevolle omgeving waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Het Vergeten Kind geeft kinderen positieve ervaringen met echte aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Middels deze donatie willen wij onze opdrachtgevers danken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en zorgen we gezamenlijk dat niemand zich vergeten voelt!