uitbreiding team | Robbert van Oers | logistiek

Met ingang van 1 februari heeft De Lobel & Partners – real estate experts (DLP) haar logistieke team uitgebreid met Robbert van Oers RT.

Door de groei van de opdrachtenportefeuille is uitbreiding van het logistieke team noodzakelijk. Robbert zal zich in de rol van Real Estate Consultant met name richten op de verhuur-/verkoopportefeuille van DLP voor zowel logistiek als industrieel vastgoed.

Robbert van Oers (1993) heeft Vastgoed en makelaardij gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als adviseur en taxateur bij Van de Water Bedrijfsmakelaars.

Patricia Miltenburg: ‘’sinds de start van DLP in mei 2017 hebben wij een duidelijke focus op de logistieke – en industriële vastgoedmarkt. Steeds meer marktpartijen weten ons te vinden daar waar het gaat om vastgoedvraagstukken. Met de komst van Robbert kunnen wij verdere invulling geven aan onze actieve marktbenadering in deze sectoren en de commitment aan onze opdrachtgevers waarborgen. Daarnaast is Robbert als persoon een welkome aanvulling op ons bestaande team’’.